Időpontfoglalás

Új vendég fogadása.

Telefonos bejelentkezésed során egyeztetünk egy KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOT, ami csupán kb.15 percet vesz el a napodból, de annál többet fog adni! Ezt ingyenesen veheted igénybe. Ebben az időpontban elvégzek egy állapot felmérést az arcodon és bőrápolási tanácsokkal látlak el. Megbeszélünk egy kezelési időpontot és kapsz egy FOGLALÓ kártyát melynek a díja 10.000 ft. Természetesen ennek értékét a következő kezelésedből jóváírom, ha eljössz.

Számomra ez egy biztosíték is egyben, hogy komolyan vedd a munkámat és biztosan megérkezz. Nyilván vannak kivételek! Két egymást követő alkalom lemondása után többet már nem áll módomba új időpontot kiadni. A konzultáción kapsz ajándékba tőlem pár termékmintát, hogy legyen ideje a bőrödnek a következő találkozóig megismerni az általam használt termékekkel. Ezek alkalmazását átbeszéljük és mire megérkezel a kezelésedre már el tudod mesélni a személyes tapasztalataidat

Ezt a fontos lépést ELŐKEZELÉSNEK hívom.

Tel: 0670/601-0000

Késve érkező vendég fogadása.

Ha késve érkezel, az akár egy egész napos csúszáshoz is vezethet, amiért mások idejével kell játszanom. Ezt a kellemetlenséget nem szeretném vállalni, így ennek megfelelően kell kezelnem a helyzetet. Gondold végig Te, hogy éreznéd magad, ha más fél órás késése miatt, várnod kellene. Igen tudom én sem örülnék!

Éppen ezért következetesnek kell lennem!

Ebben az esetben sajnos a befoglalt kezelésed alapján fogom elszámolni a költségeket, de csak annyi munkát tudok elvégezni, amennyi belefér a lefoglalt időpontod hátralévő részébe. Természetesen minden késés más és más! Továbbra is empatikus vagyok és meg lehet velem mindent beszélni csak kérlek időben értesíts!

Lemondási feltételek.

Bárkinek bármi közbe jöhet, de akkor kérlek időbe értesíts, mert a 24 órán belüli lemondásokra már nehezen találok másik vendéget. Ha ilyen van küldj magad helyett mást, mondjuk az anyukádat vagy a barátnődet így mindenki nyer és Te sem kerülsz kellemetlen helyzetbe.
Ha 24 órával a megbeszélt időponton belül mondod le a kezelésedet és nem tudsz mást küldeni magad helyett akkor sajnos LEMONDÁSI DÍJAT kell számolnom. Minden óra 10.000 ft és ha két órás kezelésre voltál beírva, akkor szorozni kell ezt az összeget.
Kérlek vedd figyelembe, hogy az idő pénz és Nekem is vannak költségeim attól függetlenül, hogy eljössz vagy sem.
Szerencsére eddig még nem kellett kellemetlen helyzetet megélnünk és bízom benne, hogy ez így is marad!