Üdvözöllek!

Csite Ági bőrterapeura és kozmetikus mester vagyok. Szeretném ha tudnád nem kedvelem a szokványos dolgokat így a honlapomon is érezhető lesz kreatív látásmódom. A megszokott kommunikáció számomra unalmas és egyhangú. Ez elég sok honlapon érezhető is ami gond, hiszen a szolgáltatók nem kötik le eléggé az emberek figyelmét még akkor sem ha tartalmilag hasznosak lehetnek.

Ezért úgy döntöttem, hogy irányt váltok, vállalva magamat a világháló színpadán. A kozmetikámban nincs gond mert otthon vagyok és azok akik hozzám látogatnak nyilván saját döntésük alapján választanak személyes találkozás vagy ajánlás útján. Rend szerint két opció működhet vagy tetszik a stílusom (más nyelvezetben az energetikai rendszerem) és a munkám vagy nem. Itt azért más mert nincs nagy mozgásterem, maradnak a betűk és talán pár videó. Ez alapján kell olyan impulzusokat közvetítenem ami ébreszt benned egy érzést utána pedig döntéshez vezet téged. Tovább lépsz vagy telefonálsz. Igyekeztem érzelmileg töltést adni a mondatoknak bízva benne, hogy általuk érzékelhető lesz amit képviselek. Számomra nem az a cél, hogy minden ember a vendégem legyen, hanem hogy a hasonló gondolkodású emberek megtaláljanak és eljussanak hozzám. Azért tartom fontosnak a hasonlóságot mert a kommunikáció sokkal érthetőbb, általa pedig eredményesebb lesz a közös munkánk.

kozmetikus

 

Ehhez MOST 
hangolódjunk 
össze kicsit 
és játszunk 
egyet a 
vízióval!

A vízió nem más mint egy vágy ami hajt, hogy megérkezz hozzá. Óvatosnak kell lenni vele mert képes rabul ejteni, ha nem azonosulsz a tudatossággal. Egy tudatos ember már tudja hogyan fordítsa a víziót hasznára. Ha most nem érted miért írok erről semmi gond! Ahhoz hogy kerek legyen valami el kell indulni.

A következő gyakorlat olvasása közben képzeld el magad előtt amit írok és időzz el a részletekben! Próbáld meg irányítani a víziódat és ne engedd az egót elszállni. Tartsd féken és helyezd a figyelmedet a pillanatba. Mehet?

Oké akkor kezdem!
Vízió

Létezik egy csodálatos világ ami a könnyedségről a lebegésről és a szépségről szól. Süt a Nap már szinte érzed a bőrödön sugarai simogató melegségét. Figyelmedet helyezd a bal karodra. A pórusaidat lásd, ahogy mint egy kút magába nyeli a melegséget. Minden pórus kinyílik és befogadóvá válik. Engedd! Hagyd a figyelmedet itt amíg jól esik. Megérdemled ezt az időt. Várj amíg az egész tested megtelik ezzel az energiával.

Most már teljes fényben ragyogsz. A ajkad mosolyog, ha nem tudod elképzelni a mosolyt akkor csináld a fizikai testeden addig amíg látni fogod a vízióban is.

A sejtjeid jól érzik magukat ebben a fényben. Örömteli, kellemes érzésben fürdőznek.Mosolyognak hiszen boldogok.

Most pedig három lassú belélegzést és kilégzést végezz el egymás után. Segítek! A pórusaidon beáramló fény ami körülvesz most az orrodon keresztül a tüdődbe áramlik. Lásd az útját. Időzz el és figyelj, hogy minden ragyogjon. Ahogy kifújod a tüdődben lévő fáradt levegőt minden benned lévő feszültség kiáramlik. Ez egy fekete és szürke energia. Gyűjtsd össze és áramoltasd ki a levegővel. Ismételd meg egymás után háromszor.

Tartsd meg ezt az érzést pár percig.

Láss magad előtt egy hatalmas tükröt, amibe ha belenézel olyannak látod magadat aki mindig is akartál lenni. Az arcod kisimult, szép egyenletes színe van a bőrödnek. Nincsenek rajta hibák, egészséges és fiatal. Mosolyogsz. A szemed ragyog mert amit lát eddig csak álom volt. Elégedett vagy. Mondd ki hangosan! Mondd ki újra és ismételd amíg az általa keltett érzés teljesen átjár. Megérkeztél! Most jó. Figyelj az érzésre és amikor készül búcsúzni ismételd meg lehunyt szemekkel újra és újra.

Amikor úgy érzed már elég, szépen lassan ébreszd a testedet. Mozdítsd meg az ujjaidat a lábadat. Fújd ki a levegőt és nyújtózkodj. Lassan térj vissza mert ha hirtelen, gyors mozdulatokkal kezdesz pörögni, akkor tönkre teszed az egészet.

kozmetikus

 

Ehhez MOST hangolódjunk 
össze kicsit és játszunk 
egyet a vízióval!

A vízió nem más mint egy vágy ami hajt, hogy megérkezz hozzá. Óvatosnak kell lenni vele mert képes rabul ejteni, ha nem azonosulsz a tudatossággal. Egy tudatos ember már tudja hogyan fordítsa a víziót hasznára. Ha most nem érted miért írok erről semmi gond! Ahhoz hogy kerek legyen valami el kell indulni.

A következő gyakorlat olvasása közben képzeld el magad előtt amit írok és időzz el a részletekben! Próbáld meg irányítani a víziódat és ne engedd az egót elszállni. Tartsd féken és helyezd a figyelmedet a pillanatba. Mehet?

Oké akkor kezdem!
kozmetikus
Miért csináltuk
ezt?

Mert amikor a szalonomba dolgozok a vendégeim ezt érzik a kezeléseim után. Nem beszélek csak ha arra van szükségük. Minden amit meg kell beszélnünk már kezelés előtt megtörténik. Külön foglalkozok mindenkivel nincs két vendég.

Ismerem a vendégeimet és tudom ki szereti ha betakarom, ki az akinek a kezét kell masszíroznom, hogy jobban ellazuljon, kinél kell kikapcsolnom a zenét. Erre azért van szükség mert ha mentálisan képes vagyok ellazítani a vendégemet akkor a hatóanyagokra befogadóbb lesz a bőre és eredményesebb kezelést tudok elvégezni.

A vendégem pedig elégedett lesz.

Több mint 20 éves tapasztalataimat szenvedélytől hajtva sajátítottam el és ezeket összegyűjtve létre hoztam saját víziómat.

Elképzeltem egy szalont ahol életre kelthetem az álmaimat és segítek másoknak, közelebb kerülni a vágyaikhoz. A szépség mindenkiben ott van csak meg kell látni és tudni kell előcsalogatni. A szépség egy összetett fogalom, ami nem csak a tökéletes bőrről szól, de részét képezi. Számomra a bensőnkből fakadó harmónia ragyogását jelenti.

Ha nincs rendben a bensőnk akkor kifelé azt közvetítjük, hogy fáradtak vagyunk.

A Nők különlegesen működnek. Ha nincs rendben a külsőjük akkor belül gyötrődnek.

Ahogy az elején írtam ez is egy „ördögi” kör. Ha van egy jó szemápolód és minden nap felkenheted akkor az jó érzéssel tölt el és a magabiztosság érzéséhez segít közelebb kerülni. A magabiztos Nő pedig elégedett és harmóniába van magával és az általa megalkotott világgal.

 

EZ VAGYOK ÉN!