Személyes konzultáció

A személyes konzultációkat azért részesítem előnyben, mert a telefonos beszélgetések vagy a Massenger írások során nem derül ki igazán milyen bőrtípusról, illetve milyen egyéni működési zavarokról van szó. A pontos meghatározásra pedig szükségem van, hogy megfelelő ajánlásokat tegyek a vendégeknek.

Sokszor fordult már elő, hogy zsíros bőrre panaszkodott a vendég, pedig nem az volt a meghatározó bőrtípusa. A nem megfelelő bőrápolási rutin vagy ennek hiánya, nem engedte a bőrét rendesen lélegezni, mert egy film réteg alakult ki a bőrön. Sajnos ez olajos érzetet okozott, ami miatt Ő rosszul értelmezte a jeleket. Ez egy könnyen kezelhető működési hibának számít csak fel kell ismerni.

Van olyan eset amikor a sok szerzett tudás alapján diagnosztizálja be valaki a bőrét és az alapján igyekszik meghatározni a használni kívánt termékeket. Ez dicséretes, hiszen van rá igénye és vágya, hogy tudatosan ápolja a bőrét. Ilyenkor azért érdemes olyan szakember véleményét is fontolóra venni, akinek nem csak tudása hanem tapasztalata is van.

Számos más érvet is tudnék sorolni, de szerintem ez a kettő elég arra, hogy rámutasson miért van szükség személyes konzultációkra.

Új vendég esetén érdemes igénybe venni vagy azoknál, akik nem rendszeres szalon látogatóim, de az otthoni bőrápolóikat nálam vásárolják meg.

Maga a bejelentkezés nagyon egyszerű és gyors!

Telefonon egyeztetünk időpontot, melyet akkor tudok véglegesnek tekinteni, ha utalással teljesítetted a befizetést. Fél órás konzultáció 5000 Ft mely 50.000 Ft vásárlás fölött jóvá íródik. Másik lehetőség amikor konzultáció után kezelésre érkezel hozzám. Ebben a két esetben a konzultáció AJÁNDÉK Tőlem Neked.

 

 

Mi történik a személyes konzultáció során?

Felállítok egy bőr diagnosztikát és meghatározom bőröd aktuális hiányosságait. Ezekre ajánlok komplett napi rutin programot és elmondom milyen lehetőségeid vannak szalon kezelésekkel megszüntetni, javítani adott problémáidat. A beszélgetés során más érdekes infókat is érintünk mert nem csak a szem a lélek tükre. A bőrünk is árulkodik belső szokásokról, félelmekről más olyan dolgokról melyek tudatosításával és szembenézésével lehetőséged nyílik egyfajta önismereti fejlődésre.